Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Νέα Δημοκρατία ΤΕΛΟΣ!

Νέο κόμμα ετοιμάζει ο Σαμαράς...

Γράφει ο Πάρις Κουρτζίδης
Ο κύβος ερρίφθη και το paraskhnio.gr και “Το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ” της Κυριακής επιβεβαιώνονται πλήρως! Όπως πρώτη η κυρακάτικη εφημερίδα “Το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ”, αλλά και εν συνεχεία το paraskhnio.gr, σας είχαν αποκαλύψει εδώ και 2 μήνες, το επιτελείο της ΝΔ έψαχνε πυρετωδώς το νέο όνομα του κόμματος. Αυτό που θα έδειχνε στα focus ότι περνάει περισσότερο στην ελληνική κοινωνία, ειδικά όμως στους ψηφοφόρους της ΝΔ και εν συνεχεία στο κοινό του “μεσαίου χώρου” και στους κεντρώους ψηφοφόρους που ακόμη διατηρεί ή έχασε το ΠΑΣΟΚ. Κι ενώ το 2013 είναι έτος Συνεδρίου και καταλυτικών αλλαγών σε όλα τα επίπεδα, πλέον στην Συγγρού είναι κοινό μυστικό ότι το νέο όνομα του κόμματος θα είναι “Ευρωπαϊκός Συναγερμός”.

Το “Ευρωπαϊκό”, όπως λένε οι ειδικοί στον Αντώνη Σαμαρά, έρχεται να πιάσει τον παλμό της εποχής στην ελληνική κοινωνία, καΘώς το μείζον είναι να παραμείνει η χώρα στην ΕΕ. Και ο “Συναγερμός”, είναι αυτός που έρχεται να εκφράσει τον δυναμισμό και την πανστρατιά που επιυμεί ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς παραπέμπει στον Ελληνικό Συναγερμό του Παπάγου. Έτσι ο Αντώνης Σαμαράς δείχνει ότι θέλει να ενώσει τους δεξιούς πολιτικούς εκφραστές του κόμματος του με τους ευρωσοσιαλιστές ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο μία νέα μεγάλη παράταξη, η οποία θα αποτελείται από ένα συμπαγές κράμα, δεξιών και κεντρώων, που όλοι μαζί θα δηλώνουν ότι πιστεύουν στις σύγχρονες ευρωπαϊκές απαιτήσεις της νέας εποχής.

Και μάλιστα, δεν είναι καθόλου τυχαίο, πως οι ένθερμοι υποστηρικτές και εμπνευστές της ιδέας αυτής, άνοιξαν ήδη νέα σελίδα στο facebook: “Με νέους ανθρώπους και νέες ιδέες για έναν Ευρωπαϊκό Συναγερμό”. Προαναγγέλλοντας με αυτό τον τρόπο, ενόψει του “γαλάζιου συνεδρίου”, και το νέο όνομα τού κόμματος τού Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος διακαώς αναζητά να δώσει το δικό του αποκλειστικό στίγμα στην σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας, αλλά και της παράταξής του.

Πηγή: www.paraskhnio.gr

1 σχόλιο:

  1. Ονομα στο κομμα θα αλλαξει. Μυαλα θα αλλαξει ? Παλι θα μας πει οτι << Εχει λογο και τον τιμα >> ? Μηπως θα μας πει οτι << δεν θα κοπει >> ο 13ος και 14ος μισθος ? Τι θα μας πει ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΡΟΣ ρε παιδια ? Ειναι η αλλη πλευρα του ΓΑΠ. Πρωθυπουργος μπορει να εγινες σαμαρα, ΑΝΘΡΩΠΟΣ δεν θα γινεις ΠΟΤΕ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή