Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ν. Κουκουτάτσιος - Άρθρο 01/02/2013

ΝΕΟΠΑΓΕΙΣ ΕΥΡΩ ΛΑΚΕΔΕΣ

Το φασιστοειδές υποκείμενο που αυτοαποκαλείται ΔΟΚΤΩΡ και πρώην γενικός διευθυντής ανάπτυξης, - αλήθεια ποιος τον διόρισε στη θέση αυτή και με ποιες διαδικασίες; - Αντώνης Ζαρκανέλας, αφού καθάρισε με τους κομμουνιστές και τους άλλους “συνδοιπόρους που αντιδρούσαν για την ταφή των επικίνδυνων αποβλήτων της ΤΟSΟΗ στον πυθμένα του αμμορυχείου Λιτοχώρου, κεραυνοβολεί τώρα όλους όσους αντέδρασαν και αντιδρούν στα παράνομα διόδια που μας επιβάλει η Γερμανικών κατά βάσει συμφερόντων, ΑΙΓΑΙΟ Α.Ε σε τρία διόδια Λεπτοκαρυά Αιγίνιο Μάλγαρα..
Αποκαλεί όλους όσους αντιδρούν για την παράνομη αυτή επιβολή των διοδίων, ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ λες και αρνούνται σι άνθρωποι να πληρώσουν το γάλα και το ψωμί των παιδιών τους που προμηθεύονται από το μπακάλη. Τα καμώματα αυτού του θλιβερού υποκειμένου μου Θυμίζουν εκείνους τους άθλιους διορισμένους από τους Χιτλερικούς κατοχικούς κυβερνήτες μας που έλεγαν.
ΠΑΣ ΠΟΛΕΜΩΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ!! Και που έστελναν συγχαρητήριες επιστολές στο ανθρωπόμορφο τέρας τον Χίτλερ, για τη διάσωση του από την απόπειρα δολοφονίας του, από κάποιους έντιμους Γερμανούς Αξιωματικούς. Μου Θυμίζει ακόμα και την υποτελή συμπεριφορά του τότε πρωθυπουργού μας, στη διάρκεια του εμφύλιου πολέμου, που έλεγε στον Μακελάρη των λαών Αμερικανό στρατηγό Βάν Φλήτ. Στρατηγέ ιδού ο στρατός σας, δείχνοντας τα στρατευμένα παιδιά του λαού που τα προωθούσαν στη Πρώτη γραμμή για να αντιμετωπίσουν το ένοπλο λαϊκό κίνημα του Δ.Σ.Ε Το όποιο κίνημα αναγκάστηκαν να το αναγνωρίσουν επίσημα σι αστικές κυβερνήσεις Ντάλα Μεσημέρι,, όπως προφητικά έλεγε στη Βουλή ο αξέχαστος αγωνιστής Κώστας Λουλές. Και ας μην βιαστεί να με αποκαλέσει και πάλι “Στάλινικό” ο μίστερ δόκτωρ, γιατί εγώ αν και από κούνια Κομουνιστής, έχω υπηρετήσει σε όλα τα μέτωπα που μου έστειλαν σι αστικές κυβερνήσεις ως στρατιώτης κατ’ εντολήν των συμμάχων μας Αγγλο- Αμερικανών που σφαγιάζουν όλους τους λαούς για να τους κλέβουν τον Εθνικό τους πλούτο. Εμείς που αντιστεκόμαστε στην επιβολή όλων των χαρατσιών Δεν ειμαστε Τζάμπα Μάγκες ‘ κ προφεσόρε. Εσύ είσαι τζάμπα Δόκτωρ και άμισθος υπηρέτης κεφαλαιοκρατικών συμφερόντων. Αμάν συγχίστικα πάλι σήμερα όπως έλεγε ένας αξιόλογος παλαιός χρονογράφος.

1η Φεβρουαρίου 2013

Νίκος,Κουκουτάτσιος
π. Δήμαρχος Λιτοχώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου