Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ-13 - Διοργάνωση αιμοδοσίας από τη δημ.χορωδία Λιτοχώρου Ι.ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ»
75 νέες φιάλες στην τράπεζα αίματος Λιτοχώρου
* Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
* ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΔΗΜΟΤΕΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ


Εβδομήντα πέντε (75) νέες φιάλες πρόσθεσε στην τράπεζα αίματος που διαθέτει η δημοτική χορωδία Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου «Ιωάννης Σακελλαρίδης», μετά τη νέα εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, που ευγενώς κάθε φορά παραχωρούν οι υπεύθυνοι του Ναού.

Η όλη διαδικασία έγινε από τη διοίκηση της δημοτικής χορωδίας σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κατερίνης.

ΑΙΡΕΤΟΙ, ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ.
Από τους πρώτους που προσήλθαν και έδωσαν αίμα ήταν ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου. Αίμα έδωσαν επίσης ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Κωτούλης, δημοτικοί υπάλληλοι του δήμου, δημότες της περιοχής αλλά και κάποιοι στρατευμένοι από την ταξιαρχία Λιτοχώρου.

Και αυτή τη φορά, όπως και κατά το παρελθόν, κάποιοι δημότες που προσήλθαν, τελικά δεν μπόρεσαν να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους είτε λόγω χαμηλής πίεσης, είτε λόγω κάποιου κωλύματος υγείας που έγινε αντιληπτό κατά την ιατρική εξέταση που προηγούνταν όλων των αιμοληψιών.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΝΑΓΚΗ

Οι 75 νέες φιάλες που συγκεντρώθηκαν, αναμένεται να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες ασθενών ή τραυματιών, σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό της δημοτικής χορωδίας «Ιωάννης Σακελλαρίδης».

Μέχρι σήμερα η τράπεζα αίματος της δημοτικής χορωδίας έχει προσφέρει αίμα σε πάρα πολλούς πολίτες και, κατά τους διοικούντες, έχει συμβάλει στο να σωθούν αρκετές ανθρώπινες ζωές, γεγονός που αναγνωρίζεται από την τοπική κοινωνία του Λιτοχώρου αλλά και ευρύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου