Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Σεμινάριο στον παιδικό σταθμό Λεπτοκαρυάς την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου

Θέμα: «Διοργάνωση σεμιναρίου παροχής Ά Βοηθειών σε Επείγουσες Καταστάσεις».

Η Επι.Ζω. (Επιμόρφωση Ζωής) σε συνεργασία με τον Παιδικό Σταθμό Λεπτοκαρυάς (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Δίου Ολύμπου), στα πλαίσια παροχής εκπαίδευσης σε ομάδες Γενικού πληθυσμού, διοργανώνει & υλοποιεί στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013, πρόγραμμα εκπαίδευσης με θέμα: «Παροχή Ά Βοηθειών σε Επείγουσες Καταστάσεις».
Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον Παιδικό Σταθμό Λεπτοκαρυάς και είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Η Ώρα έναρξης είναι στις 6 το Απόγευμα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το: 23520 33552
Το Σεμινάριο Παροχή Ά Βοηθειών σε Επείγουσες Καταστάσεις, αφορά στην παροχή εκπαίδευσης σε Βασικές αλλά Σωτήριες Γνώσεις και Δεξιότητες σε Πολίτες, για τα παρακάτω αντικείμενα:
1). Αντιμετώπιση Τραυματισμών,
2). Αντιμετώπιση Παθολογικών περιστατικών
Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι περίπου Τρεις (3) ώρες. Και περιλαμβάνει Διαλέξεις, Επιδείξεις και Πρακτική εξάσκηση.
Οι εκπαιδευτές είναι όλοι Εθελοντές μέλη της Επι.Ζω. (Διασώστες, Νοσηλευτές και Ιατροί), με μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία σε ανάλογα εκπαιδευτικά προγράμματα.
Η Επι.Ζω. ιδρύθηκε το 2012, και σκοπός της είναι η κατάρτιση, η υλοποίηση και η πιστοποίηση εκπαιδευτικών – επιμορφωτικών προγραμμάτων & σεμιναρίων. Τα σεμινάρια αυτά είναι πιστοποιημένα από ευρωπαϊκούς και διεθνούς αναγνώρισης & επιστημονικού κύρους Φορείς, και απευθύνονται σε Υγειονομικούς, Διασώστες, Αστυνομικούς, Πυροσβέστες, Στρατιωτικούς, Εκπαιδευτικούς, Γυμναστές, Φοιτητές, Μαθητές, Μέλη Συλλόγων και οποιονδήποτε άλλο Πολίτη ενδιαφέρεται.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση για σεμινάρια που διοργανώνει η Επι.Ζω. επικοινωνήστε στα τηλ. 6979 138449 (what΄s up) ή στο email: info@epizo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου