Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Διοργάνωση ανωμάλου δρόμου στο Ξηροκάμπι Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-ΗΜΑΘΙΑΣ
150 αθλητές στους αγώνες ανωμάλου δρόμου στο Λιτόχωρο
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Με τη συμμετοχή 150 περίπου αθλητών και αθλητριών, αγώνες δρόμου σε ανώμαλο έδαφος για όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες πραγματοποίησε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας-Ημαθίας στο Ξηροκάμπι Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου.

Οι αγώνες στους οποίους συμμετείχαν σωματεία από την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία αλλά και από τη Θεσσαλία, έγιναν στο πλαίσιο ανάπτυξης του κλασσικού αθλητισμού αλλά και της προετοιμασίας των αθλητών και αθλητριών για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η περιοχή στην οποία έλαβαν χώρα οι αγώνες, στο Ξηροκάμπι, είναι χώρος που εδώ και χρόνια έχει διαμορφωθεί από τον πρώην δήμο Λιτοχώρου σε έναν ιδανικό στίβο για αγώνες ανωμάλου δρόμου. Μάλιστα, κατά το παρελθόν, στο Ξηροκάμπι έχουν πραγματοποιηθεί ακόμη και παγκόσμια πρωταθλήματα με τη συμμετοχή πολύ γνωστών αθλητών.

Στην προχθεσινή διοργάνωση παραβρέθηκαν, από την πλευρά του δήμου, ο αναπληρωτής δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Φαρμάκης καθώς επίσης και η αντιδήμαρχος αθλητισμού Σοφία Ζουρζούρα, οι οποίοι σε δηλώσεις τους συνεχάρησαν τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες αθλητές ενώ ευχαρίστησαν την ταξιαρχία Λιτοχώρου για την ουσιαστική συμβολή της στη διεξαγωγή του αθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου