Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Συνάντηση για θέματα Τουρισμού με τον Τομεακό Αντιπεριφερειάρχη της ΠΚΜ για θέματα Τουρισμού- Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής και την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στην Π.Ε.Πιερίας

Συνάντηση για θέματα τουρισμού θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 17:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (4ος όροφος), υπό τον Τομεακό Αντιπεριφερειάρχη της ΠΚΜ για θέματα Τουρισμού- Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, κ. Γιάννη Γιώργο- με αφορμή και την ανάληψη των νέων του καθηκόντων - και την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που έχει αναλάβει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, για το συντονισμό των φορέων τουρισμού της ζώνης ευθύνης της, θα καταγραφούν και θα αναλυθούν με όλους τους τοπικούς φορείς- που ασχολούνται με το τουριστικό προϊόν της Πιερίας- απόψεις και θέσεις, ώστε μετά από συζήτηση τα αιτήματα και τα προβλήματα της περιοχής να κωδικοποιηθούν και να ενταχθούν στο γενικότερο πλάνο του τουριστικού επιχειρησιακού προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου