Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου Βουλευτής Πιερίας Νέας Δημοκρατίας. Υποβολή αναφοράς σχετικά με τη χορήγηση εκτάκτου επιδόματος ανεργίας σε ελεύθερους επαγγελματίες.

Η κ. Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου υπέβαλε ερώτηση-αναφορά στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Ιωάννη Βρούτση σχετικά με δελτίο τύπου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών και Εμπόρων Πιερίας για την αποδέσμευση του εκτάκτου επιδόματος ανεργίας των ασφαλισμένων του Ο.Α.Ε.Ε. από οφειλές τους προς το Ταμείο.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΝΑΦΟΡΑ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
κ. Ιωάννη Βρούτση

ΘΕΜΑ: «Χορήγηση εκτάκτου επιδόματος ανεργίας σε ελεύθερους επαγγελματίες».
Κύριε Υπουργέ,
Σας γνωστοποιούμε, ότι η Ομοσπονδία Επαγγελματιών - Βιοτεχνών και Εμπόρων Πιερίας εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποίο ζητά, μεταξύ άλλων, την άμεση αποσύνδεση της χορήγησης του επιδόματος ανεργίας σε ελεύθερους επαγγελματίες από την ύπαρξη οφειλών (ρυθμισμένων και ληξιπρόθεσμων).
Συνημμένα σας υποβάλουμε το δελτίου τύπου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών - Βιοτεχνών και Εμπόρων Πιερίας, όπως αυτό δημοσιεύτηκε.
Είμαι βέβαιη ότι θα σας απασχολήσει το θέμα, καθώς και ότι θα εξεταστεί επισταμένως, αν υφίσταται η δυνατότητα να εφαρμοστεί η παραπάνω πρόταση περί αξιοποιήσεως του Ειδικού Λογαριασμού για προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού.
Παρακαλώ για την απάντησή σας.
Με εκτίμηση

Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου
Βουλευτής Πιερίας Νέας Δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου