Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ-13 - Επίσκεψη προέδρου ΕΠΣ Πιερίας και μελών Δ.Σ. στον Δ.Δίου-Ολύμπου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Επιδίωξη συνεργασίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας με τον Δ. Δίου-Ολύμπου
* ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
* ΣΤΟΧΟΣ, Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

Επίσκεψη στον δήμο Δίου-Ολύμπου πραγματοποίησε ο νέος πρόεδρος της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Πιερίας (ΕΠΣ) Δημήτρης Ελευθεριάδης συνοδευόμενος από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Γιώργο Τζόβα και Κώστα Ορφανίδη.

Την αντιπροσωπεία της ΕΠΣ Πιερίας υποδέχθηκε ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, στο γραφείο του στο Λιτόχωρο και αφού τους συνεχάρη για την πρόσφατη εκλογή τους συζήτησε μαζί τους για θέματα που έχουν σχέση με την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Πιερία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τόσο ο κ. Παπαθανασίου όσο και οι κύριοι Ελευθεριάδης, Τζόβας και Ορφανίδης εξέφρασαν τη διάθεση για συνεργασία με τη δημοτική αρχή με στόχο την πρόοδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, με τη συμμετοχή και νέων παιδιών αλλά και την περαιτέρω ανάδειξη της Πιερίας μέσω του ποδοσφαιρικού αθλητισμού.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα στελέχη της ΕΠΣ ανακοίνωσαν ότι η Ένωση έχει αρχίσει να επιδιώκει συνεργασίες με φορείς της Πιερίας και αυτό θα κάνει και στη συνέχεια, ώστε η εκπλήρωση των στόχων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να είναι το αποτέλεσμα προώθησης συνεργασιών στο πλαίσιο μιας κοινής και ωφέλιμης για τον αθλητισμό αλλά και για τον τόπο προσπάθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου